• KernTeam

  Dialyse Service Nederland bestaat uit een kernteam van ervaren en gedreven professionals met ieder hun eigen expertise. DSN beschikt daarnaast over een netwerk van gespecialiseerde partners en een flexibele schil van zorgvuldig gescreende verpleegkundigen. Zo kunnen wij altijd in een optimale teamsamenstelling uw dialyse operatie vormgeven.
  broken image

  Hélène de Neef

  Hélène is mede-oprichter van Dialyse Service Nederland. Hélène heeft een lange historie in de dialysewereld. Ooit was zij zelf dialyseverpleegkundige waarna zij jaren later koos voor de commercie binnen de dialyse. De weg die maakte dat zij uiteindelijk terecht kwam bij Dialyse Service Nederland waar sales skills en ervaring samenkomen.

  Bij Dialyse Service Nederland is zij als Directeur Nederland operationeel en commercieel eindverantwoordelijk.

  Hélène is gedreven en klantgericht en komt het best tot haar recht binnen het relatiemanagement.

   

  "Alles wat ik ooit leerde kan ik nu toepassen in deze veelzijdige functie bij Dialyse Service Nederland"

  broken image

  Giel Heijnis

  Giel is een dialyseverpleegkundige met een schat aan ervaring. Hij zit sinds medio ’91 “in de nieren” zoals hij dat zelf noemt. Hij heeft zijn ervaring, in allerlei rollen, opgedaan in vijf Nederlandse dialysecentra en bij enkele bedrijven in dialyseland waarvoor hij heel Europa door gereisd heeft om instructie te geven en ook bij patiënten thuis kwam. Alle opgedane ervaring komt nu van pas in de groeiende organisatie die Dialyse Service Nederland is.

   

  "Het gaat mij primair om het welbevinden van mijn patiënten. Zij zijn eigenlijk mijn werkgever"

  broken image

  Yvonne Nienhuis

  In de afgelopen 16 jaar heeft Yvonne als dialyseverpleegkundige een schat aan ervaring opgebouwd in binnen- en buitenland. Ze heeft zich als persoon doorontwikkeld wat een positieve bijdrage levert aan haar professionaliteit, door te gaan staan voor wie ze is en uit te dragen wat ze belangrijk vindt. Vanuit eigen ervaring contact maken met patiënten en collega’s brengt verdieping. Een verdieping die ze belangrijk vindt, zowel privé als professioneel.

  Met haar hart zorgt ze voor mensen, luistert ze, ziet ze, communiceert ze. Terug horen van patiënten dat ze ook daadwerkelijk brengt wat ze nastreeft is het grootste compliment dat haar gegeven kan worden.

  Bij DSN vervolgt ze haar carrière in de rol van Hubverantwoordelijke, een rol waarin ze haar talenten kwijt kan én verder kan ontwikkelen.

   

  “Een goede dialyse zie je niet alleen in cijfers, als ook het gevoel waarmee iemand naar huis gaat”

  broken image

  Sabine Hofsink

  Sabine is een zeer ervaren dialyseverpleegkundige met haar ruim 23 jaren ervaring. Niet alleen in het verlenen van dialysezorg; zij heeft ook kennis van en ervaring in het opzetten van dialysecentra en het professionaliseren ervan. Met haar inzet en zorgvuldigheid heeft zij prima kwaliteits- en veiligheidsbeleid opgesteld voor dialysecentra. Zij is initiatiefrijk, verbindend en zag al vroeg de voordelen van dialyse thuis en in hubs.

  Als Hubverantwoordelijke zet zij zich zowel in voor het dialyseren van patiënten als voor kwaliteit- en veiligheidsmanagement binnen DSN.

   

  "Laten we samen vorm geven aan de juiste zorg op de juiste plek"

  broken image

  Heimrich Roetman

  Heimrich is mede oprichter en CFO van Dialyse Service Nederland. Heimrich focust zich binnen DSN op het duurzaam en betaalbaar houden van de zorg.

  Heimrich heeft als finance & control consultant veel ervaring binnen de financiële functie en kan als geen ander een propositie vertalen in toegevoegde waarde.

  Als ondernemer en inspirator is hij meer dan alleen de man achter de cijfers bij Dialyse Service Nederland en altijd op zoek naar verbetering van processen.

   

  "Teamwork verdeelt de taak en vermenigvuldigt het succes"

  broken image

  Peter de Lange

  Peter is mede oprichter en CEO van Dialyse Service Nederland. Ons team is met Peter verrijkt met een ervaren bestuurder in de zorg.

  Peter bekleedde diverse functies binnen de gezondheidszorg, zowel aan de zijde van zorgverzekeraars als aan de zorgaanbiederszijde. Hij heeft niet voor niets veel kennis van het zorgstelsel, van wet- en regelgeving, van toezicht van van compliance. Daarnaast heeft Peter flinke ervaring met het ontwikkelen en implementeren van waardeproposities, Value Based Healthcare en De Juiste Zorg Op de Juiste Plek. Zijn drijfveer is iedere dag toegevoegde waarde te bieden voor zorgverleners en voor mensen die zorg en/of begeleiding nodig hebben (de Quadruple Aim).

  Met zijn analytisch en oplossend vermogen is hij de rots in de branding voor Dialyse Service Nederland.

   

  "Als je streeft naar waardetoevoeging zijn er al snel minder hokjes en vooral kansen"

 • Dialyseverpleegkundige Amel aan het woord

  "Ik ben Amel, na 16 mooie dynamische jaren in een groot, druk ziekenhuis te hebben gewerkt als allround dialyseverpleegkundige werd het tijd voor iets anders. Geen lange drukke ziekenhuis gang met tientallen mensen, maar een klein appartement met 3 dialyse machines in een huiskamer. Ik was nieuwsgierig en ben gaan kijken bij de hub in Ametisthorst".

   

  "Na jaren in een groot team en groot ziekenhuis gewerkt te hebben was het in het begin spannend om helemaal alleen op zo een locatie te dialyseren. Momenteel werk ik er met veel plezier en geniet ik er juist van om individueel aan de slag te gaan".

   

  "De patiënten en ik dat is mijn team voor de dag".

   

  "Patiënten geven aan ook erg blij te zijn met het huiskamer gevoel. Zo proberen ik en mijn collega’s die op andere dagen werken, voor de patiënten een ultieme comfortabele dialyse te creëren in onze gezellige huiskamer".