• Partners

  Wij hebben relaties met partners die ons netwerk en expertise vergroten.

  broken image

  Nipro

  Nipro is een wereldwijde marktspeler, opgericht in 1954. Met meer dan 30.000 medewerkers ontwikkelt, fabriceert en biedt Nipro vele medische producten en apparatuur, waaronder oplossingen voor hemodialyse.

  broken image

  Elan in zorg

  ELAN in Zorg is een bemiddelingsbureau voor zzp’ers en payrollers in de zorg.
  broken image

  Vakantiedialyse.eu

  De enige Nederlandse website voor de Dialyse-toerist

  broken image

  Samenwerken?

  Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingspartners die waarde toevoegen!

  broken image

  EEN KLACHT OF VERBETERTIP MELDEN

  Wij vinden het belangrijk om dialysezorg van hoge kwaliteit te leveren. Toch kan het voorkomen dat er iets niet naar uw wens gaat. Het is belangrijk dat dit direct aan onze medewerker meldt. Dan kunnen wij er gelijk op inspelen.

   

  Het kan zijn dat u dit moeilijk vindt of dat u achteraf vindt dat u niet naar behoren bent behandeld. In dat geval kunt u uw klacht of suggestie aan ons doorgeven via het Contactformulier op deze website of door een mail te sturen naar ons emailadres. Wij nemen uw klacht in behandeling volgens de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

   

  Na ontvangst van uw klacht neemt onze klachtenfunctionaris contact met u op. Wij bekijken dan samen of we tot een oplossing kunnen komen. U hoort ook wat de vervolgstappen zijn.  Wij registreren de klacht en starten een onderzoek. Na afronding hiervan ontvangt u een gemotiveerde reactie. Wij beschouwen klachten als belangrijke kansen om onze dienstverlening en de relatie met u te verbeteren.

   

  Dialyse Service Nederland is aangesloten bij het onafhankelijke Klachtenportaal Zorg. U kunt ook altijd direct met hen contact opnemen via info@klachtenportaalzorg.nl.