• Extramurale hemodialyse

  De druk op de (dialyse)zorg is de afgelopen jaren steeds meer toegenomen. Om efficiënt met beschikbare dialyseverpleegkundigen, ruimte en middelen om te gaan kan DSN in samenspraak met het ziekenhuis een dialysehub dichtbij uw patiënt realiseren. Dit doen wij door middel van samenwerkingsverbanden met regionale partners. Hierdoor kunnen wij dialysehubs inrichten in bijvoorbeeld zorginstellingen of gezondheidscentra dichtbij de patiënt. Ook is het mogelijk voor patiënten om zelfstandig thuis te gaan dialyseren samen met een mantelzorger.

   

  Onze ervaren dialyseverpleegkundigen werken dagelijks met passie aan het verbeteren van de zorg rondom de patiënt in zijn vertrouwde omgeving. Wij werken gericht en praktisch; u bepaalt als zorgprofessional waarvoor u ons wilt inzetten.

   

  Voor ziekenhuizen biedt samenwerking met DSN de volgende voordelen:
  • DSN kan uw ziekenhuis ondersteunen in de transitie naar extramuraal
  • Wij zijn een verlengstuk van uw dialysecentrum
  • Onze verpleegkundigen werken volgens de protocollen van uw ziekenhuis
  • Wij leveren alles rondom de extramurale dialysezorg, dus mensen, locatie-aanpassingen, apparatuur, disposables, etc.
  • DSN factureert BTW vrijgesteld aan het ziekenhuis
  • Kortom, DSN levert zorg op maat voor de patiënt én ontzorgt het ziekenhuis
 • Wat we doen

  Wij kunnen de dialyse op verschillende manieren voor u inrichten:

  broken image

  Hubdialyse

  Een dialysehub is een kleinschalige dialyselocatie bij u in de buurt in bijvoorbeeld een gezondheidscentrum of verpleeghuis.
  Onze zeer ervaren dialyseverpleegkundigen dragen graag zorg voor uw behandeling in uw vertrouwde wijk. Hierdoor hoeft u veel minder (vaak) te reizen, wat leidt tot vermindering van stress, belasting en daarmee tot verbetering van kwaliteit van leven.
   
  Vraag naar onze mogelijkheden bij u in de buurt.
  broken image

  Thuisdialyse

  Wanneer u in staat bent om zelfstandig of samen met uw partner en/of familielid de dialysebehandeling uit te voeren kunnen wij alles rondom deze zorg regelen. Van verbouwingsfinanciering, huisaanpassing tot aan de training van u en uw partner wordt door ons tot in de puntjes verzorgd en blijven wij eerste aanspreekpersoon voor uw behandeling.

  Ook verzorgen wij alles rondom de levering van dialysematerialen en werken wij nauw samen met diverse partners in de dialysezorg om de kwaliteit van uw zorg te garanderen.

   

  Waarom dialyse thuis?

  • Omdat u niet meerdere malen per week naar het ziekenhuis hoeft te gaan houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken in het leven
  • U zult meer comfort ervaren omdat u zelf de regie heeft over de behandeling
  • Educatie en zelfmanagement zijn belangrijk bij de bestrijding van vervelende complicaties van de behandeling.

  Mocht thuisdialyse niet tot de mogelijkheden behoren dan kunnen wij de dialysebehandeling wél zo dichtbij als mogelijk is verzorgen.

  broken image

  Vakantiedialyse

  Wij begrijpen dat vakantie belangrijk voor u is. Voor wie niet?

   

  Als dialysepatiënt is het niet makkelijk om op vakantie te gaan en een dialyseplek elders te krijgen. In samenwerking met onze partner-ziekenhuizen willen wij wel onze uiterste best doen om een vakantieplek te creëren in één van onze hubs.

   

  U kunt contact met ons opnemen via vakantiedialyse@dialyseservicenederland.nl. Dan kijken wij samen met u naar de beschikbaarheid.