• Hemodialyse dichtbij

  Dialyse Service Nederland zet zich in om u en uw zorgverleners te ondersteunen met duidelijke antwoorden, hoogwaardige behandelingsopties en - belangrijker nog - een extramurale dialysebehandeling die de veiligheid van u als patiënt en een hogere kwaliteit van leven garanderen.

   

  Wanneer u bent aangewezen op dialyse dan kunt u bij DSN de behandeling dichtbij uw vertrouwde omgeving doen. Naast zelfstandig thuis dialyseren kunnen wij ook de dialysebehandeling vlakbij u vertrouwde omgeving organiseren.

  Samen met uw behandelend arts streven wij naar de beste oplossing voor uw dialysezorg. Deze zorg voeren wij uit als verlengde arm van het ziekenhuis en u blijft ook onder behandeling van uw eigen behandelend arts.

 • Locaties

  Wij hebben verschillende locaties in Nederland

  broken image

  Den Haag

  Woonzorgcentrum Ametisthorst, Ametisthorst 9 2592 HD Den Haag

  In samenwerking met de Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) en Haaglanden Medisch Centrum (HMC) 'runt' Dialyse Service Nederland een dialysehub in Den Haag. Hier kunnen mensen dialyseren in hun vertrouwde omgeving. Een aantal van hen woont in het verpleeghuis, anderen komen vanuit de wijk lopend of op de fiets naar de dialyselocatie. Dit scheelt veel tijd en energie en brengt rust.

  De dialyses worden verzorgd door ervaren dialyseverpleegkundigen.

  Bent u dialysepatiënt, woont u in de buurt en bent u benieuwd naar de dialyselocatie?

  Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en wij staan u met plezier te woord!

   

  NIEUW: nu ook vakantiedialyses mogelijk op deze locatie (voor patiënten uit Nederland)

  IT finance consulting CFO IT RPA finance control

  Rockanje (medio 2024)

  Groene Kruisstraat 21 in Rockanje

  Wij zijn bezig met de ontwikkeling en opening van een dialyselocatie in Rockanje, waar u terecht kunt voor uw hemodialysebehandeling dichtbij huis. Dit betekent dat, mocht u in of rond Rockanje wonen, u waarschijnlijk geen gebruik hoeft te maken van een taxi. Dit scheelt veel reistijd en energie.

  De inrichting van de dialysehub zal huiselijk en de sfeer informeel zijn. Het zal u tijdens uw behandeling aan niets ontbreken.
  In de dialysehub zijn 3 tot 6 dialyseplaatsen beschikbaar, zowel in de ochtend als in de middag, 6 dagen per week. Er is altijd een ervaren dialyseverpleegkundige aanwezig om u te helpen tijdens uw behandeling. De dialyseverpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor een goed verloop van de behandeling. De verpleegkundigen staan in direct contact met de behandelend internist-nefroloog.

   

  In Rockanje gaan wij ook vakantiedialyses verzorgen, zowel voor patiënten uit Nederland die aan de kust willen verblijven als voor buitenlandse patiënten. Kijk daarvoor ook op onze website www.vakantiedialysenederland.nl.

  IT finance consulting CFO IT RPA finance control

  Nieuwe locaties

  Hubdialyse

  Weet u andere geschikte locaties voor hemodialysezorg buiten het ziekenhuis? Laat het ons gerust weten. Wij werken hierin bij voorkeur samen met ziekenhuizen.